Kroupa, lámanka

Pohanka se nejdříve zpracovává na kroupu a lámanku. Pohanka kroupa a pohanka lámanka jsou základními surovinami pro přípravu bezlepkových jídel (přílohy, nádivky, kaše, pomazánky ...) a jsou prvními výrobky z pohanky, ze kterých se následným zpracováním v Pohankovém mlýně Šmajstrla získávají další pohankové výrobky.

Pohanka se nejdříve zpracovává na kroupu a lámanku. Pohanka kroupa a pohanka lámanka jsou základními surovinami pro přípravu bezlepkových jídel (přílohy, nádivky, kaše, pomazánky ...) a jsou prvními výrobky z pohanky, ze kterých se následným zpracováním v Pohankovém mlýně Šmajstrla získávají další pohankové výrobky.

Zobrazit

Kroupa, lámanka Počet výrobků: 8

Zobrazeno 1 – 8 z 8 položek
Zobrazeno 1 – 8 z 8 položek