070
Kniha o rodu Šmajstrlů, tradici pohankového mlýna a pohance. Obsahuje také řadu receptů, jak zpracovávat a co vařit z pohanky.
Skladem
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Pohanka ve mlýně a v kuchyni
Kniha o rodu Šmajstrlů, tradici pohankového mlýna a pohance. Obsahuje také řadu receptů, jak zpracovávat a co vařit z pohanky.
Informace do emailu: :
* Povinná pole
nebo Zrušit
„Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda.“
Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace. Přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu a 151 zajímavých a chutných receptů na polévky, pomazánky, pečivo, moučníky i cukroví z pohanky.
105 stran. Vydavatelství TNM